Thursday, August 9, 2012

Yeay!!!...Dapat Bonus

Sebelum ni kerajaan dah umumkan kakitangan kerajaan akan dapat bonus 9 hb Ogos
iaitu hari ni.ramai yang menanti-nantikannya.Yela,dapat bonus.semua orang suka kan.
dari serendah-rendah rm500 untuk yang dah pencen sampailah dapat separuh gaji.Tapi sebenarnya bonus tu cuma singgah sekejap je kan dalam akaun kita.Hari ni dah hari ke 19 kita berpuasa.Dah tentu makin rancak persiapan raya kita.Konfem duit gaji sebelum ni ramai yang dah habis.So kita pun mengharapkan duit bonus yang kita dapat untuk tampung perbelanjaan raya.Konfem duit bonus ni akan habis juga.Dalam 1 hari pasti dah susut.Hai, kita ni asyik mengharapkan pemberian dari orang lain jer.Bonus ni pun just dapat setahun sekali jer.Alhamdulillah syukur.

TAPI KAN?

If kita boleh dapat bonus lagi besar daripada bonus yang kerajaan bagi, mesti ramai yang nak rebut peluang ni kan.Yes!!! memang ada.Bonus up to 67% yang kita boleh dapat.Bukan setahun sekali yer tapi setiap bulan. Seronok kan?.banyak betul bonus yang kita boleh dapat.Mana nak dapat bonus sebanyak ni? Yup hanya dengan bisnes Premium Beautiful kita boleh dapat bonus sebanyak itu.Senang cerita boleh dapat bonus dari 4 angka up to 6 angka.Memang ada yang dah buktikan dengan bisnes Premium Beautiful mereka boleh mencapai bonus sebesar itu.

TIME FREEDOM, MONEY FREEDOM

sesiapa sahaja boleh.yang penting nak atau tak nak.untuk nak mesti la kene bermula.kalau dulu kita just makan gaji jer untuk dapatkan income yang biasa-biasa.Apa kata kita tukar untuk dapatkan income yang luar biasa,kita perlu lakukan yang luar biasa.Barulah kita dapat apa yang kita tak pernah dapat sebelum ni.DREAM BIG.Its all about your life.takkan ada sesiapa yang mampu tolong kita if kita sendiri tak boleh tolong diri sendiri.halangan & cabaran pasti ada dalam kehidupan kita.tak kira la apa yang kita lakukan.Yang penting kita perlu teruskan usaha untuk mencapai impian kita dan keluarga.

Mereka dah buktikan mereka mampu mencapai impian mereka dan keluarga

HANIS HAIZIMAISARAH IBRAHIM


they just doing Premium Beautiful Bisnes through internet (FB & Blog).zura sedang mengikut jejak langkah mereka.kita semua boleh.kalau mereka boleh,kita bun boleh.jom sama-sama follow mereka untuk dapatka apa yang mereka dah dapat

Free Consultation & Coaching

FB : Azura Abd Rahman
Email : tzoumroak@gmail.com
mobile : zura 0172608066

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015