Thursday, December 25, 2014

Shine Bright Like A Diamond 2.0


Alhamdulillah.
Akhirnya zura berjaya menghadirkan diri ke majlis ilmu selama 2 hari 1 malam.

Majlis ilmu ini bertempat di Genting View Resort,Genting Highland.

Terlalu banyak pengisian dan curahan ilmu yang disampaikan oleh mentor yang sudah mencapai kejayaan dalam perniagaan Hai-O Marketing.

Kalau mereka boleh,kenapa kita tidak? 
Teruskan istiqamah maleakukannya In shaa Allah pasti kejayaan menanti.


 Full seat.
memang penuh bersemangat semuanya.Kita sama-sama buat,sama-sama dapat.

During a break bersama CDM Maisarah Ibrahim


Bukan sekadar datang seminar kosong yer.Dapat sijil lagi.So jangan risau dan jangan ragu lagi.Sememangnya zura agen bertauliah dalam Hai-O Marketing.

Nak tau pasal bisnea & nak jadi agen.
Nak buat pendapatan tambahan?

Do contact me.
Orang yang berjaya akan bertindak pantas.

Friday, December 5, 2014

Kalau sekarang anda ada RM500 , apa yang anda akan buat?

Tajuk tak agak-agak kan.
haa,korang ada tak RM500 sekarang?

RM500 tu nak buat apa?
untuk perbelanjaan harian?
untuk beli handphone?
untuk beli handbag?
untuk beli kasut?

Tapi korang ada tak RM500 yang tersimpan dalam akaun bank,bawah bantal,atas syiling rumah ke,yang korang tak tau nak buat apa dengan duit tu?

Cadangan RM500 yang korang ada.

1) simpan je dalam akaun bank korang.
2) melabur la kat mana-mana
3) modal niaga

Keuntungan dalam masa setahun yang korang akan dapat berdasarkan pilihan yang korang buat.

1) paling tinggi pun 8% je (kalau simpan dalam tabung haji)
RM500 x 8% = RM40 setahun

2) paling tinggi pun 14% (kalau melabur dalam KPF-koperasi peneroka felda)
RM500 x 14% = RM70 setahun

3) keuntungan 3% + untung runcit = RM120 sebulan
RM120 x 12 bulan = RM1440 setahun

Korang nampak tak?
Korang nampak tak?

mana nak pilih?
mana nak pilih?

kalau korang nak tau details cadangan yang ke-3 tu,terus contact zura.

I will show you HOW!!!


Thursday, December 4, 2014

Congratulation !!! Sales Manager Nurfatin


Big congrates to my partner agent Johor.

Sales Manager Nurfatin

for completing RM21,000 sales last month.

Alhamdulillah syukur, more partners improved...!!! 
Lets be with us on generating 4-5 figures income monthly.

Contact & ask HOW?


Pengedar sabun Marine Essence diperlukan diseluruh negara


BELAJAR JANA PENDAPATAN LUMAYAN BERSAMA 
DYNAMIC LEADERS GROUP (DLG)

Produk sabun marine essence yang terkenal sabun cerah ketiak ajaib membuka peluang kepada seluruh Malaysia, Singapore & Brunei untuk kami guide anda menjana pendapatan lumayan sebagai pengedar berdaftar kami.

Pelbagai khidmat bimbingan dan latihan  jalankan untuk memastikan pengedar  mendapat pendapatan lumayan dalam bisnes ini.

Siapa yang layak jadi pengedar  ? :


1.Orang yang nak buat bisnes , tapi tak tahu nak buat bisnes

2.Orang yang buat bisnes, tapi tak pernah jadi , asyik lompat bisnes lain

3.Orang yang baru nak buat bisnes , memang zero , kami guide anda

4.Orang yang bekerja harian , tapi nak tambah duit lumayan dengan bisnes.

5.Orang yang sanggup kami guide dan bimbing secara 100% dalam bisnes ini.

==============
NAK SERTAI DLG
==============





Wednesday, December 3, 2014

Promosi Sabun hijau wangi Marine Essence Beauty Bar


Friday, November 28, 2014

Promosi Harga Ahli


Thursday, November 20, 2014

Petua elak perut buncit

Perut buncit !!!!

Arghhhh !!!

siapa yang suka

Zura kongsikan petua untuk elak perut buncit

1. Makan buah-buahan setiap hari. Vitamin yang terkandung dalam buahan segar bukan sahaja baik untuk kulit malah mengandungi fiber untuk melancarkan sistem perkumuhan.
2. Minum banyak air, kerana air tidak mengandungi kalori tetapi bersifat mengenyangkan dan melancarkan sistem metabolisme tubuh.
3. Amalkan cara duduk tegak kerana apabila duduk dalam keadaan membongkok, perut bahagian bawah akan kelihatan lebih besar. Untuk melatih otot sentiasa kencang, amalkan mengemut otot perut ketika sedang duduk. Kemudian tarik bahu ke belakang dan dagu ke atas. Sandarkan punggung bawah dekat pada penyandar kerusi. Amalan ini membantu membaiki postur badan anda.
4. Lakukan semua kerja rumah sendiri seperti membersihkan rumah, mengemas bilik tidur atau ketika menonton televisyen, anda boleh melakukan aktiviti mengangkat beban. Ia bukan sahaja dapat membakar 350 kalori sejam tetapi juga turut membakar lemak yang berkumpul pada perut anda.
5. Lakukan senaman latih tubi di rumah ketika mempunyai waktu terluang. Caranya sangat mudah sama ada ketika atau sebelum tidur. Cukup sekadar 10 hingga 15 kiraan setiap hari.

Sebagai usaha tambahan, boleh cuba 
SET KEMPIS PERUT ni
Memang ramai yang dah cuba set ni
Ramai yang puas hati


Wednesday, November 19, 2014

Pengedar Mineral Coffee , Garlic Tablet , Marine Essence & Produk Hai-O di Mersing , Johor


SSM Rohana Bt Saien
0177167367



SM Amira Sariyati
0173415082


SM Noorfajar
0127383419



SM Norfatin
0196460871


Bakal SM Siti Munirah
0137446174


Bakal Sm Azlina
0137705694


Bakal SM Tengku Nurhidayah
0139832403






Tuesday, November 18, 2014

Sedekah Subuh

Perkongsian Ilmu

APAKAH SEDEKAH SUBUH?

Sedekah subuh ialah sedekah yang diberikan pada waktu sebaik sahaja matahari terbit atau masuk waktu subuh dan dilaksanakan selepas seseorang itu solat subuh. Jangkawaktu yang dicadangkan ialah selepas subuh sebelum masuk waktu syuruk. Pendekatan sedekah ini dilaksanakan dengan memasukkan sedikit wang ke dalam satu bekas secara istiqomah selama 40 hari,

CARA-CARA SEDEKAH SUBUH…langkah demi langkah

Ramai yang ketinggalan untuk mengikuti pos yang lalu tentang tatacara melaksanakan SEDEKAH SUBUH.
Sebenarnya saya cuba scroll balik pos tu, tapi agak sukar kerana dah jauh sangat…
Jadi, saya perturunkan di sini dengan penambahbaikan daripada pos bertarikh 11 Oktober 2014 yang lalu.

CARA-CARA MELAKSANAKAN SEDEKAH SUBUH.

LANGKAH-LANGKAH

1. Sediakan satu bekas yang boleh diisi duit. Saya cadangkan bekas kuih raya plastic bertutup merah yang jernih warnanya (atau apa saja bekas yang sesuai)

Rasional langkah 1
• Lestari – kitar semula
• Mudah dan murah
• Nampak duit kita terkumpul sebab warna bekas tu jernih –
jadi motivasi

2. Tulis nama anda dan lekatkan di tabung itu jika ramai yang nak buat dalam rumah anda (tak tulis pun tak berdosa!)

Rasional langkah 2
• bertanggungjawab terhadap tabung anda sendiri

3. Setiap pagi selepas solat subuh masukkanlah sedikit duit dalam tabung tersebut – seikhlas hati, RM2.00 atau RM1.00 ataupun RM0.10… tak kisah asal ikhlas dan mampu

Rasional langkah 3
• Biar sikit asal istiqomah
• Sederhana dalam amalan

4. Semasa anda memasukkannya, niatlah dalam hati tentang hajat @ apa keperluan anda – mudah-mudahan Allah perkenankan

Rasional langkah 4
• Tidak salah memohon dari pemilik kita
• ALLAH tempat meminta
• Jgn fikir ikhlas @ tidak sebab utk ikhlas kena latihan

5. Selepas itu doa (ringkas saja dlm Bahasa Melayu pun boleh dan yakinlah bahawa setiap janji ALLAH benar)
cth: Ya Allah,perkenankanlah hajatku.

Rasional langkah 5
• Bertawasul dengan amal soleh
• Membentuk keyakinan ke peringkat haqqul yakin

6. Teruskan setiap subuh hingga cukup 40 hari @ 30 hari -
tak salah kalau tiap-tiap hari nak pergi beri sendiri ke rumah
anak yatim

Rasional langkah 6
• Untuk membentuk sikap istiqomah – tekal bukan
bermusim
• Untuk menjimatkan masa sebab waktu pagi adalah sibuk
dengan urusan pergi kerja/sekolah dll

7. Waktu yang dicadangkan ialah SELEPAS SUBUH SEBELUM SYURUK (boleh juga waktu bila-bila pun buat sebab sedekah ni tak ada had masa)

Rasional langkah 7
• Setiap pagi ada malaikat yang mendoakan orang yang
membuat amal soleh. – rebut peluang ini dengan iringan doa
malaikat.

8. Setelah 40 hari terus keluarkan untuk dibuat agihan –
teruskan sedekah subuh pada hari 41 dikira hari 1 semula.Tidak
menjadi kesalahan jika tak cukup 40 hari – misalnya saya buat “calling for SEDEKAH SUBUH” – jadi tuan/puan boleh keluarkan walaupun baru 1 minggu kerana nak jemaah dengan Team Sedekah Subuh melaksanakan 1 projek – tetapi esoknya kena sambung seperti biasa.

Rasional langkah 8
• 40 hari ini hanya latihan utk istiqomah
• Juga utk membentuk kesabaran
• Juga utk menguji keimanan – sejauhmanakah kita amanah
menjaga duit sedekah selama 40 hari tu
• Untuk memudahkan @ Jika mampu pergi cari fakir miskin
setiap subuh setiap hari(ini lebih baik)

9. Jika outstation masih teruskan, lepas subuh, asingkan duit yang hendak disedekahkanitu ke dalam sampul duit raya/envelope terpakai atau apa saja bekas yang berasingan, dan apabila sampai di rumah kelak, masukkan duit yang disedekahkan itu dalam tabung sedekah subuh kita. Iaitu dipindahkan ke tabung yang sedia ada.

Rasional langkah 9
• Supaya kita tetap melaksanakan sedekah walaupun
berada di mana sahaja

APA JADI KALAU SAYA TERLAJAK SUBUH?

Teruskan sedekah seperti biasa dan berazam dengan sebenar-benarnya esok saya akan sedekah pada waktu subuh.

BOLEH TAK KALAU SAYA SEDEKAH SUBUH TAPI TIDAK SOLAT SUBUH?

Solat itu wajib, sedekah itu sunat. Amalan wajib mesti dilakukan kalau tidak bagaimana hendak mengira amalan sunat jika wajib tidak dibuat? Boleh sedekah, tetapi adakah diambil kira oleh ALLAH?..

APA NAK BUAT DENGAN DUIT SEDEKAH SUBUH TU?

Saya cadangkan:
1. Joint Team Sedekah Subuh. Kami membuat projek-projek kebajikan seperti wakaf (sekolah, masjid, Al-Quran, jalan, telaga dan lain-lain), supaya dapat menimbulkan semangat Ukhwah dan hasilnya Nampak secara jelas. Team Sedekah Subuh akan membahagikan sumbangan itu kepada wakaf, sarapan pagi anak yatim dan fakir miskin, serta lain-lain kebajikan. (rujuk facebook : Sedekah Subuh atau Mahawa Pilus)
2. Tuan/puan boleh agihkan sendiri sama ada dalam bentuk tunai atau barangan kepada penerima yang tuan/puan fikirkan layak dan sesuai.
3. Beli makanan kucing, burung dan sebagainya – sedekah kepada haiwan.
4. Beri kepada ahli keluarga, yang termasuk dalam golongan anak yatim atau asnaf iaitu layak menerima zakat.(misalnya sepupu/anak buah)

PANTANG LARANG:

Duit yang telah tuan/puan sedekahkan (walaupun masih Nampak di mata dalam tabung sedekah subuh itu) tidak boleh digunakan untuk kegunaan peribadi kerana sebaik sahaja tuan/puan mengeluarkan wang dari dompet/saku tuan/puan untuk dimasukkan dalam tabung maka hak duit itu sudah berpindah kepada HAK ALLAH DAN MENJADI MILIK ALLAH…agihkan kepada mereka yang selayaknya.

PERINGATAN

Allah akan beri dalam bentuk:
1. Ketenangan hati
2. Material
3. Kemudahan urusan seharian diri sendiri atau anak-anak/ahli
keluarga
4. Kesihatan
5. Dan sebagainya

Allah memberi mengikut keperluan seseorang kerana ALLAH lebih mengetahui.Ini serah kepada ALLAH kerana ALLAH sahaja yang tahu apa sebenarnya keperluan anda. Allah juga akan beri secara

1. Cash – segera
2. Lambat
3. Beri di dunia
4. Beri di akhirat

BOLEHKAH KALAU SAYA TAK MAHU KUMPUL 40 HARI TETAPI NAK AGIH TERUS?

Sangat baik dan saya ucapkan tahniah kepada anda jika anda dapat melaksanakannya setiap hari dalam waktu yang ditentukan.

BUKANKAH CARA INI MACAM TAK IKHLAS? MENGHARAP BALASAN…

Bila buat sedekah subuh ni niat macam-macam, nak mintak macam-macam, macam tak ikhlas pulak, nak balasan…(mungkin persoalan ini ada dalam minda anda) Ikhlas itu milik Allah, hanya Allah sahaja yang mengetahui sama ada sipenderma ikhlas atau tidak.Dan adakah mengharapkan balasan itu salah? Dan adakah meminta dari ALLAH itu salah? ALLAH memiliki segala kerajaan di langit dan di bumi, ALLAH sentiasa menunggu kita meminta dariNYA…DIA memiliki sekunjur jasad dan roh kita, kenapa rasa bersalah meminta dari DIA dan tidak bersalah meminta dari makhluk ciptaanNYA?
Ikhlas perlu latihan, bertatih, berlatih, jatuh bangun, tersungkur, hingga sampai satu masanya nanti kita akan jadi ikhlas….tunggu sajalah saatnya akan tiba, tanpa latihan begini, agak sukar kita mencapai ke tahap tersebut.

DESCLAIMER

Cara spesifik yang diajarkan ini bukanlah satu-satunya cara sedekah subuh dan bukanlah menganggap membuat tabung sedekah subuh itu sebagai sunnah. Ada banyak cara lagi, dan boleh diinovasikan selagi tidak bercanggah dengan syarak.

KEMUSYKILAN?

Hubungi Mahawa Pilus di talian 016-3283909 atau facebook Mahawa Pilus atau Sedekah Subuh.


Friday, November 14, 2014

Pakej Promosi


Cozuma make up set




Set pengurangan asid badan



Set kempis perut



Set penjagaan diri






Wednesday, November 5, 2014

Herba Maharani - Beijing Te Zhi Bai Feng Wan


Hari ni nak kongsi pasal Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali sebagai herba maharani.


Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang yang 
menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan 
pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya. 

Beijing Tong Ren Tang :
-Tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 
300 tahun
-Merupakan pembekal tunggal ubat
ubatan kepada kerabat Maharaja semasa 
  Dinasti Qing
-Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui 
sebagai “Produk Terkenal di 
  China” pada tahun 1994
-Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang 
Terpelihara” pada tahun 1998

Beijing Tong Ren Tang Te Zhi Bai Feng Wan telah mendapat pengesahan HALAL 
daripada China Islamic Association, Beijing yang diiktirafkan oleh JAKIM, Malaysia.
 
Fungsi-fungsi Te Zhi Bai Feng Wan :
-Melancarkan peredaran darah
-Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan 
masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid
-Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan
-Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki 
dan tangan
-Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
-Menyuburkan badan selepas bersalin


Next entry zura akan share cara yang betul untuk makan herba maharani supaya dapat keberkesanannya.

See you later



Segmen : Nak join bloglist Misya 2015


Join..... segmen ini. Segmen untuk tahun depan. Tutup pada 25 Disember 2014.

Klik pada banner untuk join....




Tuesday, November 4, 2014

Perkhidmatan Pos Laju Di Malaysia

Perniagaan online kini makin berkembang. Maka semestinya perkhidmatan yang paling penting adalah perkhidmatan pos.

Di sini,zura kongsikan maklumat tentang harga, waktu pengeposan untuk perkhidmatan poslaju.

Bungkusan Pos akan di caj 
RM7.00 untuk setiap 2 kg dan 

seterusnya RM1.50 untuk setiap 1 kg 
untuk lebih 30 kg. 


Untuk Sabah dan Sarawak, Bungkusan Pos akan di caj RM1.50 untuk
setiap 500 grams atau selain bagi liputan untuk SurCaj udara

Kadar Pos untuk Bungkusan dalam Malaysia
Jenis PenghantaranBeratKadar Pos
(RM)
DaratSehingga 2 Kg.7.00
Setiap lebih 1 Kg sehingga 30Kg.1.50
UdaraSehingga 2 Kg.7.00
Setiap lebih 1 Kg sehingga 30Kg.1.50
Surcaj udara untuk setiap 500gm atau dari itu1.50



Kotak & Sampul prabayar

Jenis: Sampul Prabayar S
Saiz: 280mm x 200mm
Berat Maks.: 500g
Harga: RM6

Jenis: Sampul Prabayar L
Saiz: 380mm x 320mm
Berat Maks.: 1kg
Harga: RM9

Jenis: Kotak Prabayar S
Saiz: 340mm x 250mm x 80mm
Berat Maks.: 2kg
Harga: RM13

Jenis: Kotak Prabayar M
Saiz: 340mm x 250mm x 150mm
Berat Maks.: 5kg
Harga: RM20

Jenis: Kotak Prabayar L
Saiz: 380mm x 320mm x 200mm
Berat Maks.: 10kg
Harga: RM30
Terdapat pelbagai kemudahan pos di malaysia. Anda boleh lihat di sini.

Pada zura zura suka guna perkhidmatan pos laju sebab kawasan penghantarannya yang luas. Walau kat ceruk mana pun pasti akan dihantar.

p/s selain poslaju juga juga suka gunakan perkhidmatan citylink


Saturday, November 1, 2014

New Project #ppb42


Wednesday, October 29, 2014

Cara ukur Premium Beautiful

Premium beautiful bukan untuk di pakai ketat, sendat dan senak. tapi perlu di pakai selesa dan mudah kan pergerakkan kita seharian.


untuk dapatkan set premium beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan size yang sesuai untuk anda.
ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah :)



Saturday, October 18, 2014

Pilihan untuk kurus - Makan , Sapu , Pakai

Tak kira lelaki atau perempuan
Semuanya nak kurus
Zaman sekarang sangat banyak pilihan untuk anda kurus

Sama ada dengan
1)makan supplement
2)sapu krim
3)pakai korset

Ikut mana yang serasi pada kita.
macam zura sendiri pernah cuba makan supplement untuk kurus badan.tapi bila makan tu macam rasa pening-pening & jantung berdebar.tak tau la kenapa.tapi memang rasa tak selesa badan.makan juga dalam 3 minggu.pastu terus stop.

Ada juga try beli krim kurus.biasanya sapu pagi or sebelum tidur.masalahnya ialah kena ambil masa untuk sapu betul2 sampai dia serap kat kulit.sometimes kalau pagi dah lambat nak g kerja,memang tak sapu la.kalau malam dah ngantuk sangat memang tak sapu la krim tu.

Akhirnya zura decide pakai korset je.Pagi nak pergi kerja tu sarung je kat badan,balik kerja buka.tak mengganggu urusan seharian.tak perlu ambil masa yang lama.dan boleh kawal selera makan secara natural.bukan paksa-paksa.

Korset pilihan zura semestinya 
PREMIUM BEAUTIFUL
bukan untuk kurus je tapi lebih kepada kesihatan.

Premium Beautiful 
70% Kesihatan  30% Kecantikan
100% Keyakinan


Nak tau ukuran,saiz???
Nak cuba pakai???
Nak consultation tentang kelebihan pakai premium beautiful corset???

Monday, October 13, 2014

Cara Bayar Premium Beautiful

Harga bergantung kepada package yang ingin di beli. 
Terdapat beberapa package yang ada bergantung kepada set yang ingin dibeli. Bayaran bulanan serendah RM85 sebulan. Boleh memohon kredit daripada AEON credit dan semua kad kredit diterima.

KAEDAH BAYARAN
1. Tunai

2. Cara Bayaran Mudah AEON (Ansuran)

Kadar faedah bulanan yang menarik. Ansuran fleksibel sehingga 36 bulan. 100% biayaan kewangan. Tidak memerlukan penjamin. Kaedah pembayaran semula yang tidak membebankan.

Anda perlu sediakan
1. 1 Photostat I/C (bahagian depan dan belakang)
2. 1 bulan Pay Slip (yang paling latest)
3. 1 bulan Bank statement bagi akaun yang aktif (yang paling latest)untuk proses pembayaran balik. 

3. Kad Kredit 
Bayaran dengan menggunakan Kad Kredit. (CIMB, EON, PUBLIC , MAYBANK, RHB , HONG LEONG, CITIBANK, OCBC, STANDARD CHARTERED, AMBANK, ALLIANCE, BANK ISLAM)



BOLEH HUBUNGI ZURA UNTUK MENCUBA/FITTING CORSET SECARA PERCUMA. CUBA DULU. RASA DULU. BARULAH FIKIR UNTUK MEMBELI ATAU TIDAK. TIADA SEBARANG PAKSAAN JIKA ANDA TIDAK BERMINAT UNTUK MEMBELINYA SELEPAS MENCUBA.


Sunday, October 12, 2014

Lepat Labu kuning


Bahan A
2 cawan tepung gandum
1/2 cawan tepung jagung 
1/4 cawan gula (dan di tambah 3 sudu besar lagi gula)
1/2 sudu teh garam halus 

Bahan B
1/2 biji labu kuning  - berat anggaran 1 kg 

Bahan C
1/2 biji kelapa parut - gaulkan dengan sedikit garam 
Daun pisang secukupnya - di layur

Cara membuatnya:

1. Masukkan semua bahan A kedalam sebuah mangkuk, gaul hingga semua bahan bercampur dan ketepikan seketika.

2. Kupas labu kuning dan potong kiub. Rebus hingga empuk dan toskan dalam 2 minit serta lenyek sehingga hancur.

3. Tuang labu lecek kedalam bahan A dan gaul rata sehingga bercampur. Jangan tambah air. Adunan sedang elok sahaja jika gunakan sukatan resepi di atas.

4. Sudukan adunan ke atas daun pisang yang di layur tadi dan ratakan sedikit.
5.Letakkan kelapa parut dan sudukan sedikit lagi adunan ke atasnya (nipis sahaja, sekadar menutup inti). Bungkus dengan rapi dan masukkan ke dalam pengukus.
6.Kukus selama 15 - 20 minit, dan setelah sejuk bolehlah di hidangkan.

Sumber dari sini

Saturday, October 11, 2014

Testimoni Premium Beautiful Korset Hai-O Marketing


Hari ni zura nak share satu lagi kejayaan premium beautiful
Tak sampai sebulan lagi pakai dah turun 5kg 
Itu pun pakai on off on off
Bayangkan kalau pakai setiap hari 8 jam,sure lagi banyak turun kan

Setiap wanita patut ada 1 set premium beautiful
Invest for yourself
Its good for your health too

But make sure korang deal dengan 
agen yang sah
contohnya zura sendiri la
Agen yang sah tau macam mana cara nak ukur dan tentukan saiz untuk korang. 
Barulah berbaloi investment korang.


Friday, October 10, 2014

Countryman Mini Cooper - My Dream Car












Cantiknya!!!
Hope one day dapat merasa guna kereta ni.

STARTING AT $22,750*

Itu nilai dalam USD. Cuba tukar kepada RM



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015