Monday, May 2, 2016

Alat-alat ganti Bio Aura Hi-Tech Water System

Salam.

Kali ni nak kongsi kepentingan servis bio aura hi-tech water system mengikut jadual yang dicadangkan.

Sama la macam kereta,mesti kena servis bila dah sampai masanya.sebab apa? supaya bio aura kita mampu berfungsi dengan baik, mengelakkan dari tercemar dan beracun. Kalau kita tak servis umpama kita minum air yang tak ditapis or dimasak.

Bila dah tau kepentingan untuk servis bio aura tu, jangan la sambil lewa yer.kita nak guna air tu untuk seisi keluarga.tak kan kita nak bagi family kita air yang tercemar dan beracun.

Bukan nak menakut-nakutkan tapi info ni penting.


Penapis A : Seramik

Liang yang bersaiz 0.9 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.999%. Dapat menyingkir bahan pencemar seperti karat, kotoran, pasir lumpur dan bakteria.

Penapis B : 

Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bakteria.

Penapis C :

Activated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsur logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bakteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral.

Penapis D : 

Memenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsure logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

Penapis E :

Teknologi penukar tenaga memecahkan kelompok molekul air yang besar kepada kelompok yang lebih kecil supaya diserap dengan senang oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen.

Penapis F :

Penstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang baik untuk tubuh badan, menggalakkan metabolisme, mengaktifkan sel-sel badan untuk menguatkan imunisasi dan fungsi detoksifikasi.

-----------------------------------------------------------------------------------------Kita sedia maklum Penapis Air BIOAURA: HI-TECH WATER SYSTEM WITH NANO TECHNOLOGY membantu menyediakan air minuman yang lazat kepada keluarga  dengan cepat dan jimat, tanpa perlu memasak air terlebih dahulu. 

Untuk kekalkan kualiti air Penapis Air BIOAURA: HI-TECH WATER SYSTEM WITH NANO TECHNOLOGY yang bersih, beralkali, bermineral, beroksigen, bermolekul halus dan bertenaga, serta bermanfaat untuk seisi keluarga, dan mengelakan sebarang pencemaran, 
servis berjadual perlu dilakukan seperti mana kita melakukan servis kereta saudara setiap 5,000km. 
Penapis yang tidak diservis ibarat meminum air yang belum dimasak dan boleh menyebabkan menjadi beracun dan berkuman.

Antara servis yang perlu dilakukan ialah penukaran tabung filter seperti berikut:


Filter A
Tempoh penukaran : 1 tahun
Harga : RM87 (sm) / RM92 (ss)


Filter B
Tempoh penukaran : 1 tahun
Harga : RM87 (sm) / RM92 (ss)Filter C
Tempoh penukaran : 1 tahun
Harga : RM165 (sm) / RM170 (ss)Filter D
Tempoh penukaran : 3 tahun
Harga : RM165 (sm) / RM170 (ss)


Filter E
Tempoh penukaran : 3 tahun
Harga : RM165 (sm) / RM170 (ss)


Filter F
Tempoh penukaran : 5 tahun
Harga : RM209 (sm) / RM214 (ss)

-------------------------------------------------------

Servislah Bioaura Anda Mengikut Jadual Untuk Mengelakan Meminum Air Tercemar dan Berkuman. 

Order Online: Mudah-Jimat-Selamat. Jimat Masa-Jimat Minyak-Jimat Wang.

Azura

0172608066
0172608066
0172608066
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015