Thursday, September 25, 2014

Promosi Hebat Marine Essence Beauty Bar



Monday, September 22, 2014

How much we learn???



Saturday, September 20, 2014

Peluang Perniagaan BioVelocity Sleepmate BVSM

PELUANG PERNIAGAAN BIOVELOCITY SLEEPMATE BVSM






Berminat menjadi pengedar BIOVELOCITY SLEEPMATE BVSM?

Keuntungan sehingga RM 120 untuk 1 tilam..


* Modal rendah *


Stock akan dihantar ke pintu rumah anda, 

Tidak perlu keluar untuk membeli stock..



* Jimat masa, Jimat duit *


Sangat sesuai untuk orang yang BEKERJA,
Kerana tidak perlu curi masa kerja untuk restock.


Sesuai untuk SURI RUMAH, 
* Yang tiada masa keluar rumah untuk restock
* Yang perlu jaga anak sepenuh masa.


Purata pendapatan 
** RM 300 **
** RM 500 **
** RM 1000 **

Rata-rata dari mereka mampu membayar exspense bulanan, 
HASIL dari jual Biovelocity Sleepmate BVSM


Tiada MODAL ???

Nak DROPSHIP ???

Boleh...Tiada masalah...



** TIDAK PERLU MODAL

** Tidak perlu KELUAR RUMAH
** Untung BESAR
** Tidak perlu risau BAYARAN POS LAJU
** Tidak perlu risau RUGI
** Tidak perlu simpan STOCK





** Hanya perlu FB,Instagram,Twitter
** Hanya perlu ONLINE
** Hanya INTERNET

 NAK TAHU MODAL ?? 

Friday, September 19, 2014

Peluang Perniagaan Marine Essence Series

PELUANG PERNIAGAAN Marine Essence series






Berminat menjadi pengedar Marine Essence Series?

Keuntungan sehingga RM 32 untuk 1 set..


* Modal rendah *


Stock akan dihantar ke pintu rumah anda, 

Tidak perlu keluar untuk membeli stock..



* Jimat masa, Jimat duit *


Sangat sesuai untuk orang yang BEKERJA,
Kerana tidak perlu curi masa kerja untuk restock.


Sesuai untuk SURI RUMAH, 
* Yang tiada masa keluar rumah untuk restock
* Yang perlu jaga anak sepenuh masa.


Purata pendapatan 
** RM 300 **
** RM 500 **
** RM 1000 **

Rata-rata dari mereka mampu membayar exspense bulanan, 
HASIL dari jual Marine Essence Series


Tiada MODAL ???

Nak DROPSHIP ???

Boleh...Tiada masalah...



** TIDAK PERLU MODAL

** Tidak perlu KELUAR RUMAH
** Untung BESAR
** Tidak perlu risau BAYARAN POS LAJU
** Tidak perlu risau RUGI
** Tidak perlu simpan STOCK





** Hanya perlu FB,Instagram,Twitter
** Hanya perlu ONLINE
** Hanya INTERNET

 NAK TAHU MODAL ?? 

Thursday, September 18, 2014

Peluang perniagaan Mineral Coffee

PELUANG PERNIAGAAN MINERAL COFFEE







Berminat menjadi pengedar mineral coffee?

Keuntungan sehingga 13% untuk sekotak..


* Modal rendah *


Stock akan dihantar ke pintu rumah anda, 

Tidak perlu keluar untuk membeli stock..



* Jimat masa, Jimat duit *


Sangat sesuai untuk orang yang BEKERJA,
Kerana tidak perlu curi masa kerja untuk restock.


Sesuai untuk SURI RUMAH, 
* Yang tiada masa keluar rumah untuk restock
* Yang perlu jaga anak sepenuh masa.


Purata pendapatan 
** RM 300 **
** RM 500 **
** RM 1000 **

Rata-rata dari mereka mampu membayar exspense bulanan, 
HASIL dari jual Mineral Coffee


Tiada MODAL ???

Nak DROPSHIP ???

Boleh...Tiada masalah...



** TIDAK PERLU MODAL

** Tidak perlu KELUAR RUMAH
** Untung BESAR
** Tidak perlu risau BAYARAN POS LAJU
** Tidak perlu risau RUGI
** Tidak perlu simpan STOCK





** Hanya perlu FB,Instagram,Twitter
** Hanya perlu ONLINE
** Hanya INTERNET

 NAK TAHU MODAL ?? 

Wednesday, September 17, 2014

Peluang Perniagaan Bioseleza

PELUANG PERNIAGAAN BIOSELEZA






Berminat menjadi pengedar Bioseleza?

Keuntungan sehingga RM 234


* Modal rendah *


Stock akan dihantar ke pintu rumah anda, 

Tidak perlu keluar untuk membeli stock..



* Jimat masa, Jimat duit *


Sangat sesuai untuk orang yang BEKERJA,
Kerana tidak perlu curi masa kerja untuk restock.


Sesuai untuk SURI RUMAH, 
* Yang tiada masa keluar rumah untuk restock
* Yang perlu jaga anak sepenuh masa.


Purata pendapatan 
** RM 300 **
** RM 500 **
** RM 1000 **

Rata-rata dari mereka mampu membayar exspense bulanan, 
HASIL dari jual BioSeleza


Tiada MODAL ???

Nak DROPSHIP ???

Boleh...Tiada masalah...



** TIDAK PERLU MODAL

** Tidak perlu KELUAR RUMAH
** Untung BESAR
** Tidak perlu risau BAYARAN POS LAJU
** Tidak perlu risau RUGI
** Tidak perlu simpan STOCK





** Hanya perlu FB,Instagram,Twitter
** Hanya perlu ONLINE
** Hanya INTERNET

 NAK TAHU MODAL ?? 

Tuesday, September 16, 2014

Peluang Perniagaan BB Plus Collagen

PELUANG PERNIAGAAN BB PLUS COLLAGEN






Berminat menjadi pengedar BB Plus Collagen?

Keuntungan sehingga RM 30 untuk sekotak..


* Modal rendah *


Stock akan dihantar ke pintu rumah anda, 

Tidak perlu keluar untuk membeli stock..



* Jimat masa, Jimat duit *


Sangat sesuai untuk orang yang BEKERJA,
Kerana tidak perlu curi masa kerja untuk restock.


Sesuai untuk SURI RUMAH, 
* Yang tiada masa keluar rumah untuk restock
* Yang perlu jaga anak sepenuh masa.


Purata pendapatan 
** RM 300 **
** RM 500 **
** RM 1000 **

Rata-rata dari mereka mampu membayar exspense bulanan, 
HASIL dari jual BB Plus Collagen


Tiada MODAL ???

Nak DROPSHIP ???

Boleh...Tiada masalah...



** TIDAK PERLU MODAL

** Tidak perlu KELUAR RUMAH
** Untung BESAR
** Tidak perlu risau BAYARAN POS LAJU
** Tidak perlu risau RUGI
** Tidak perlu simpan STOCK




** Hanya perlu FB,Instagram,Twitter
** Hanya perlu ONLINE
** Hanya INTERNET

 NAK TAHU MODAL ?? 



Monday, September 15, 2014

Sijil Halal Produk

Kita memang digalakkan untuk mencari yang Halal.Zura sertakan salinan sijil halal beberapa produk keluaran Hai-O Marketing.


Sijil Halal untuk produk BB Plus Collagen



Sijil Halal untuk produk Mineral coffee



Sijil Halal untuk produk Herba Maharani






Sijil Halal bagi produk Marine Essence Series








Sunday, September 14, 2014

Business Tips: Pencuri Impian

Impian pun ada pencuri?? hihih yup bolehhhh... siapa yang nak curi tu? Orang-orang disekeliling kita, terutama dikalangan suami2, tunang, parents sendiri, kawan2 dan byk lagi.

Actually hanis pun x lari daripada si pencuri impian. Siapa lain tak bukan suami hanis sendiri!

Yes! Masa seawal penglibatan hanis dalam business Premium Beautiful ni,  Mr Razz adalah penghalang no 1 hanis. Bukan saja dia tak kasi buat malahan dia TEE DOWN hanis.. Kira merendah2 kan kebolehan hanis lah. Because selalunya our spouse ni dia rasa dia dah kenal kita in and out.. dia rasa kita x boleh. Tapi yang mengenali diri kita ialah siapa??? Of course diri Kita. Listen to your heart.  

I still remebered macam mana dia dapat tahu hanis join business ni without consult him dulu.. ni ayat terkeluar dari mulut dia: 

"Siapa nak beli corset you nanti?" " Sape nak jadi busines partner you nanti??" " you dah lah x de kawan, and tak pandai cakap" " Jiran depan rumah pun tak kenal inikan pulak nak jual PB?"

Untuk si suami ni kalau nak kasi dia paham senang je... buat duit besar dan bawak suami gi melancong!  Confirm paham! 

Yup suami ni memang selalunya sangat2 skeptical bukan ape sebab mereka sayangkan isteri mereka dan takut tak menjadi naya plak kan.. so that's why dorang pun suka takot2 kan.. 

Sepanjang dalam business ni hanya segelintir sahaja suami support the rest terpaksa deal with husband sendiri. 

For me itu bukan masalah, itu cuma part of cabaran untuk kita berjaya. Cabaran kita bermula dari rumah. And as a women or wife kita pun mesti kena ada financial security. Tak boleh harapkan suami je 24/7 untuk support kita. 

Kita kena fikir tentang diri kita dulu, anak2 dan last baru suami. Incase anything happen to your spouse macam mana kan? Bukan nak doakan benda2 tak elok... like my father used to say it to me..  

kalau Raz tak curang lah pun kata lah nauzubillah dia accident ke? Or patah kaki ke? Ape you nak buat?

Masa tu memang tersentak dengan kata2 my dad. He is totally against me becoming a housewife.. my parents harapkan i jadi engineer just like what they planned. 

I took the chance and proof to my hubby that he is wrong about me. Maybe dulu I sangat PASIF tapi now not anymore... 

You see, how bigger DREAM can change a person in a split second! Impossible is NOTHING!! Yang penting kita percaya pada diri dengan penuh keyakinan!

Note to all the wives out there... if you have to face your husband just FACE IT. Terangkan secara professional dan secara berterusan. 
Sekali kena rejek... cuba lagi.. pujuk2... n pujukkkk... :D

Worst come to worst.. buat je lah it's your life anyway. Sooner or later he has to accept it. 

And jangan buat sekerat jalan... pastikan apa yang dia cakap tu.. tak berlaku. Buat sepenuh hati. 

Good Luck! 

Perkongsian daripada CDM Hanis Haizi

Saturday, September 13, 2014

Resepi sup telur

Sometimes memang rasa tak tau nak masak apa.Bahan banyak pun tak tau nak masak apa,bahan sikit pun tak tau nak masak apa...haha

Sekarang ni bahan yang ada kat rumah hanya telur & daging burger ayam.Tapi tekak zura memang teringin nak makan yang berkuah.So search la kat En.google resepi sup telur.Zura dapat resepe sup telur best kat sini.

Sup telur dan kentang

Bertemu kembali kiter setelah sekian nyer hehehh.. Ari nie menu aku simple sgt, sup telur dan kentang. Hah simple je kan xyah susah2 sumer barang mmg dah ade kat umah dan sememang nyer aku nk perabis kan stock2 yg ade so terhasil lah menu simple nie, Syukur Alhamdulillah kenyang aku ari nie :).. Nie menu terakhir aku kat umah nie hehehheh sbb tu ler simple barang sumer dah siap packing so masak ape yang ade je lah kan.. Ok lah jom kiter layan resepi nyer ek....


Ermmm sesekali masak camnie lite sikit kan yummy jugak :)..

Bahan2 


5 biji telur (dibersihkan)
2 biji kentang (dibelah 4)
1 biji karot (dibelah 4)
1 biji bawang putih (dihiris halus)
2 biji bawang merah (dihiris halus)
1 inci halia (dihiris halus)
1 biji kiub ayam
1 liter air
Puchuk dan suhon secukup nyer
daun sup (dihiris halus)
garam dan lada sulah secukup nyer
2 sudu besar minyak untuk menumis

Cara2 nk masak



Masukkan minyak dan tumis bawang putih dan bawang merah sampai naik bau, kemudian masukkan halia dan kacau sampai bawang agak garing dan masukkan air, karot, kiub ayam, dan kentang masak sampai karot dan kentang empuk.


Bila kentang dah empuk pecahkan telur satu persatu jangan dikacau ek nnt telur tu pecah. Hah korang tgk tu mula2 aku guna tangan panas woo so aku ganti pecah kat dalam senduk baru masuk hehehhe.. Biarkan seketika sehingga telur agak keras.



Bila telur dah agak keras masukkan lada sulah, suhon, puchuk dan perasakan dengan garam kacau perlahan-lahan, bila semua rasa dah sebati masukkan daun sup dan tutup api siap tuk dihidangkan. 



Makan ngan nasi putih panas2 dan banjir nie mmg terbaek lah..


Mudah kan kawan2 selamat mencuba daaaaaaaaaaaaaaa.

Credit to



Ok,Jom masak

:-)


Diamond Night 2014 Hai-O Marketing

Ni namanya entry bergambar.
Layanzzz :-)




















Wednesday, September 3, 2014

mall.hai-omarketing.com.my



Yeay.sekarang nak order produk lebih mudah.syarikat dah sediakan mall online untuk shopping.klik klik je,dan tunggu barang sampai.tak perlu nak bersesak2 dengan jam untuk sampai stokist.jimat masa dan tenaga. 

:-)

Jom order



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015