Saturday, December 31, 2011

~~~Duit,Money,Pulus~~~


semua suka kan
semua suka duit,money
kenapa?

kata orang duit bukan pengukur kebahagiaan
memang betul la kan?
duit tak akan dapat mengukur kebahagiaan

tapi zaman sekarang ni our cost living memang dah melambung-lambung
gaji plak naik...memang naik tapi sangat sedikit berbanding kenaikan harga barang & kos hidup skrg ni

Tapi cuba uuollss pikir, kalau tak ada duit macam mana nak bahagiakan keluarga,anak2,ibu bapa,diri sendiri

kalau harapkan duit gaji kita mmg cukup utk perbelanjaan kita sendiri
tapi takkan kita selama2nya nak hidup seorg diri
mesti nak berkeluarga,mesti nak ada anak,mesti nak ada anak lbh dr seorg
semua tu memerlukan kos
kalau nak harapkan duit gaji kita jer,memng cukup2 makan la

kita mesti ada keinginan nak dapat barang yg kita idamkan
rumah besar,kereta besar,handbag branded,baju designer
nak shopping sakan,takkan nak window shopping je kan
nak melancong oversea,kalau harapkan duit gaji nak melancong dalam negeri pun tak lepas

takkan kita nak stay the same je kan?
ALLAH suka pada hambanya yang berusaha
bukan kita tamak tapi kalau kita mampu perolehi lebih baik lagi,apa salahnya kita lakukan
takde masalah pun malah lebih baik lagi

bila fikir bab ni,mula la zura berangan-angan..tapi ni la impian zura
DREAM BIG
IF U CAN DREAM IT,U CAN BECOME IT

1) Holiday over the sea..jeles ngn u hanis...tp teruja...dream nak g oversea jgk like u





2) RUMAH & KERETA besar..bukan zura yang besar yer...seronok rasanya dapat bawa family naik kereta kita...dapat sediakan rumah yang selesa utk family..best kan?


3 ) sebagai perempuan memang kita suka shopping & barang2 branded kan?...zura pun tak terkecuali...tgk web hanis memang teruja sgt ngn koleksi handbags dia...skrg ni dgn kerja makan gaji just dapat beli handbag carlo rino,bonia...target handbag dlm bizz ni ....CHANEL



Back to the topic, sumer tahu yang 9/10 punca rezeki ialah dari perniagaan .. So bisnes ape yg zura nak buat ek???

zura pernah pikir pasal bisnes2 lain tp perlukan modal yg besar + byk masa … kena sewa kedai, gaji pekerja & nak byr macam2 bil lg .. End up, tak tercapai hajat nak berbisnes .. hehe ..

Until zura pakai Premium Beautiful ni & tgk kwn2 berjaya dlm bisnes ni, trus zura tekad untuk rebut peluang ni. Mula2 takut jugak tp dengan bimbingan leaders dlm group Kak Ana, Alhamdullilah SANGAT memberansangkan.

So kesimpulannya, benda akan jd mudah bile betul caranya. Kalau zura setakat buat bisnes ni part time, korang pun tentu boleh. Bayangkan, juz spend average 2 hrs per day and u will get min RM3k per month. For certain people tu gaji sbln tau. Kena plak keja 8 hrs per day ...

so MENARIK kan bisnes ni??

Another things that attract me into this business, is life changing process. Antaranya >>>
  • Penakut jadi Berani
  • Pemalu jadi Peramah
  • Demotivated jadi Full of motivation
  • Pasive to Active
  • Malas kepada Rajin

Bukan senang nak dapat ilmu ni dr pakar,tp under group Kak Ana all the knowledge and training is well provided. Sebabnya team ni mengamalkan konsep bisnes "TEAM WORK PROJECT!" So mari la kite rebut peluang ni sementara masih muda.

mobile: 0172608066
email: tzoumroak@gmail.com

~~~Side Income~~~

Sesiapa yang nak cari side income RM4500 permonth
contact zura ASAP

tak rugi dengar dulu
then anda nilaikan



~~~Seminar SM/SSM 2011 --- Ke Arah Mencapai Matlamat & Impian ~~~

dah lama rasanya tak update blog
ok,for this entry zura nak share about seminar bizz yg zura attend 
seminar ni diadakan di EASTIN HOTEL pada 10/12/2011
seramai hampir 300 participants yg hadir..wowww
congrat CDM Hanis Haizi & CDM Raz


Seminar ni memang sesuai sangat org baru yang nak menimba ilmu & nak tau tips2 untuk kembangkan bizz ni

jangan risau,semuanya akan dibantu
anda tak akan dibiarkan keseorangan
inilah bestnya tentang bizz ni
kita buat sama2
jatuh bangun pun bersama

CDM Maisarah Ibrahim

CDM Hanis Haizi

Memang berbaloi sangat pergi seminar ni
dapat EXTRA ilmu yang kita tak akan dapat di mana2 pun

Bukan senang orang2 yang dah berjaya nak berkongsi pengalaman & tips untuk lebih maju lagi dalam bizz
so bila dah ada peluang ni,kene take it ok

Kenapa takut berimpian?..kita perlua berimpian besar
supaya kita mampu mencapai impian kita
Believe u can achieved it

caranya senang jer
follow every steps yang org berjaya dah lakukan

Rynn & Me

Kak Mai & Rynn

Participants

BIG FAMILY!!!

Tak ada apa yang kita akan dapat dengan mudah
semuanya memerlukan usaha
tindakan kita hari ini menentukan pencapaian kita pada masa akan datang

Kita akan bekerja bersama2 dalam bizz ni
takde istilah kene tinggal
jatuh bangun kita bersama
untuk melangkan lebih jauh kehadapan,kita perlu mulakan langkah pertama sekarang

BE PART OF MY TEAM
:)

Zura
0172608066
tzoumroak@gmail.com


Thursday, December 22, 2011

~~~Berapa harga Premium Beautiful Corset ni?~~~

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA
.
.
.
Since too many people yang msg zura nak beli PB tapi bila zura bagitahu je harga PB CORSET ni mesti semua akan cakap..
"wow! mahalnya"
"kenapa mahal sangat kak"
"corset lain tak mahal cam nie pun"
"mahal la kak, out of budget"

Ok la , zura paham bukan semua orang mampu nak beli PB nie..
tapi cuba kita lihat dari sudut yang berbeza..

Mahal sangat ke PB nie? Kenapa mahal sangat eh ?
Kalau zura cakap harga je, 
mmg la kita first time dengar terus conclude
"Memang mahal"

zura pun masa dengar first time dulu pun terkejut

Kita nak Pakai Premium Beautiful corset ni sebenarnya: 
1. kita nak kuruskan badan
2. men'shapekan' badan
3. untuk kesihatan dan kecantikkan


Tapi let say kita nak kuruskan badan.. lets see options yang kita ada ..

1. Slimming centre package...

****** ok kalau kita tengok kat tv, mmg murah RM699 untuk basic package.. 
let say kita sign up.. ok basic package (rawatan menyeluruh la katakan) ..sekali tuh je la kan.. then tak kan nak berhenti..mesti nak sambung kan...
the next time kita kena bayar lagi RM699... ok let say dah buat tuh turun berat badan 5-10kg...
dah 2 3 minggu takkan nak stop kat situ je.. mesti nak terus kan .. tambah lagi RM 699.. so dah berapa tuh... 
belum masuk cream ke supplement la.. then u have a very strict diet kan ? so duit lagi.. cam ner ..
mahal ke murah tuh ?


2. Supplements and Ubat kurus

****Then ok la.. mahal sangat la kot nak pergi Slimming center tuh.. 
kita semua tak mampu... let say kita belu semua minuman tambahan la, supplement la, ubat kurus la, makanana dan minuman yang kuruskan la badan...
Sekotak let say RM100, 
kalau kita makan setahun RM1200... 
ok mungkin kita dah boleh stop makan/minum kan after a year.. berat pun dah turun 10kgs.. 
tapi tak kan nak berhenti terus.. 
mesti nak maintain badan.. let say beli 2 bulan sekali.. so RM 600 .. total dah RM1800.. 
so abis la.. kalau nak makan lagi.. tambah lagi.. kalau tak stop.. kalau naik badan lagi ?
camner ? kena beli lagi ke?
mahal ker murah tuh ?

3. Pre mium Beautiful Corset


*****Pakai PB pulak.. beli sekali RM 2k.. so beli for a life time.. 
kalau berhenti bole pakai balik..masa nak kawin pakai, lepas 3 bulan kahwin pakai balik, lepas pantang boleh pakai balik.. 
lepas anak kedua boleh pakai balik.. lepas pantang anak ke 3 pun boleh pakai balik..
so dah la kurus kan badan tapi shapekan badan.. hilangkan macam2 penyakit 
(strechmarks, period pain, constipation, gastric, back pain), 
harga sekali je bayar for an investment untuk seumur hidup.. 
tahan untuk 20 tahun.. boleh ganti lingerie anda, save lagi !  so anda rasa mahal ke murah tuh ?


anda la fikir dan buat penilaian :) apa2 pm saya eh :)


**** u can pay by credit card, cash or even installment :)

Premium Beautiful Corset  


zura
0102208453
tzoumroak@gmail.com

Tuesday, December 13, 2011

~~~believe to achive~~~

Kak Mai
CDM MAISARAH IBRAHIM
anak org biasa yang berjaya
dulu just kerja sbg engineer di sektor awam sahaja
tapi sekarang dah memegang income 5 angka yang tebal
walaupun dulu kerja engineer gaji dah besar jugak
rm6000+++
tapi still nak buat bizz PB jugak
pernah tanya kak mai knp dia tetap nak buat bizz jugak sedangkan gaji dah cukup besar
senang je jawapan kak mai
untuk anak2,dulu masa hidup berdua & ada anak sorg boleh la nak survive dgn duit gaji
bila dah tambah anak ke-2,kak mai sedar yang dia perlu cari alternatif lain utk keselesaan keluarga
jom kita baca kisah kak mai
MY GREAT MENTOR


As u all know...i used to be plain government engineer before..
and kalau blog readers yang memang dah lama follow my blog or anyone yang memang kenal mai..
asalnya mai memang from family yang susah..pendek kata hidup kat KL ni duduk setinggan la dari kecil sampai masuk University...
 kampung paling glamour kat KL tawww...!!!kekekeke...

ini la rupenye rumah mai dulu..time ni masa nak pindah ke PPR dah...skarang ni dh jadi hutan tempat ni di tgh2 KL...andai kata kerajaan nak buat rumah kat kawasan ni...x kisah la bape juta...mai pasti akan beli...sbb sentimental value tempat mai membesar ni takde nilai nyaa...;-)

seribu satu kenangan

so..pendek kata...bila dh masuk University tu rasa memang dah best la...
dpt bangga kan family...insyaAllah nk bg yg terbaik
blaja rajin2 supaya dpt kerja bagus and gaji bagus utk bantu family...
and Alhamdulillah mai dpt kerja dekat company yg bagus dgn gaji yg agak bagus pd masa tu...
bfore mai habis study lagi dh dpt kerja
syukur sgt2....

after 2 years of working in private sector..i'm getting married 
alhamdulllah tercapai hajat kami nak kahwin setelah berusaha keras carik duit nak kawin...!!!
kekekeke...!!!
i enjoy my life so much
happy la..kata kahwen kan..!!!
every month dpt blanjer family sket2...
we all jalan2...balik kampung...keluar dgn kwn2
bayar kete kancil ku....and cukup bayar insurance and nk shopping sket2...
and byr hutang ptptn n etc....semua dgn gaji 2k...!!

si kancil biru ku....

right after getting married...mai dpt kerja in Government sector
mula2 malas nk pergi sbb dh ok dah kerja yg ada
cuma bila pikir2 balik its time utk berhijrah ke tempat lain kot...
ubah angin..and gaji pun boleh tahan jugak..

and 6 mths after marriage i'm pregnant...yeay..!!

humairah during her 6mths...

bapak sejati...heheh.

we all jalani hidup kami mcm biasa...
balik kerja..masak...malam makan sama2 golek2 depan tv sama2 pastu tido...esok g keje...
takde apa yg lain...hari2 saban tahun rutin yg sama...


 cuma after Humairah lahir...ada kesedaran jugak la pada mai..
since komitment dh bertambah and i got plenty of time during kat tempat kerja..
i've started an online business...just utk xtra income mula2
starts from Ebay sampai la wujudnya shoppingwithlily
selling those branded stuff from usa...thanks Lin...yg byk bantu mai masa mula2 nk start online business...byk bg idea kat mai n etc....and byk bg kerjasama pd mai...
and thanks to customers yg sgt byk bg support pd mai....sampai boleh dpt byk loyal customers...amin.

after 1 year kami dikurniakan lagi sorang anak...
Haziq...alhamdulillah syukur dpt sepasang...memang sangat2 happy...

 happy family...!!

tapi hati dh mula risau masa tu...of course..commitment dah bertambah2 double triple
fikir insurance anak..saving...keselesaan yang kita mampu nak bagi....
belum campur keperluan2 asas mcm susu,pampers,baby sitter n etc
kerja still sama je..naik rm90 setahun...!!!serious ngeri.....
business online yg ada agak x mencukupi 

so...nak di jadikan cerita dan takdir Allah...
one day masa dlm pantang Haziq...i browse Hanis punye blog
i came across satu entry...x ingat dah entry tu....
hanis ada mention business apportunity
so...sparks my interest....mcm nk tau je biz apa...so mai terus ctc hanis
Alhamdulillah hanis x mention pun pasal business Premium Beautiful Corset ni sebelum nk jumpa mai sbb mungkin if dia dh mention awal2...maybe mai menolak utk jumpa sbb business ni agak glamour jugak di kalangan officemate kat PPj tu....basically dh tau sket2 and mai memang pengguna PB ni sejak sebelum kahwin lagi....

Alhamdulillah....after few discussion with my husband...
i decided to venture into this Premium Beautiful Business..!!
why..??? sebab we are doing it ONLINE...yup..!!
and alhamdulillah dgn bermula nya langkah pertama
NOW...i was one of the Premium Beautiful top agent in Online Based


and syukur alhamdulillah again...
day by day...i'm doing this business dgn penuh keazaman...kesungguhan
after 1 year i decided to leave my job as an Engineer in Perbadanan Putrajaya
coz i want to focus to my business and family...

after 1 year of doing this business full time..kami dikurniakan sorang lagi cahaya mata yang sgt comel dan sgt unik....maybe dia jadi unik sbb mai pregnant kan dia memang masa tgh All out buat business...masa tgh berperang nak stabilkan dan build up rakan2 kongsi...masa tgh fight utk swiss n etc...


our happy family during raya 2011

after almost 3 yrs in this business...here i am...


I like this photo of me and mai, reminded me of our journey in this business together... Masa zaman2 awal buat business , bawak bag laptop beroda kat ofis lama mai! And her friends just gelakkan kami... But now After almost 3 years in this business.. Im very proud of US! Look where we are NOW. Alhamdullilah may Allah blessed this wonderful relationship ;) -hanis-

and Alhamdulillah mai dijodohkan dalam business ni dgn Hanis..
thanks babe...Allah je yg tau apa yg ada dlm hati kita masing2...

full time premium beautiful businesswomen, with solid 5 figure income mthly
specialized in online marketing and helping others to develop the premium beautiful business 
dalam hidup dan nak berjaya dalam business ni
tak kisah latar belakang kita dari mana...syarat nak berjaya hanya perlu ada kemahuan nak ubah hidup dan cita cita,impian yang besar
kemahuan tu mesti manyala2 ibarat api yg disiram dgn minyak tanah....

dalam diri kita mesti ada api...
kalau api malap api padam...ada yang sudi bantu utk semarakkan balik
adat berbusiness...jatuh bangun dah jadi asam garam...ibarat kene gigit semut
tapi yang penting kita jgn sesekali ada rasa nak berputus asa...

kita kene percaya yang kita boleh capai
BELIEVE TO ACHIEVE
dgn dorongan yg ada...insyaAllah pasti boleh...!!


~~~Demo Set Premium Beautiful Corset~~~


Set PB
bersedia untuk berdemo
Masuk ofis,kilang,sekolah,universiti,kolej,rumah
semua wanita mahu kurus & ramping
semua wanita mahu kurus & cantik
tak mahu ada bahagian badan yang menggelebeh
jadi jawapannya adalah pakai PB


Ada pelbagai saiz utk pelbagai wanita
tak kira berapa pun saiz anda,pasti ada satu untuk anda
PERCUBAAN PERCUMA
boleh hadir ke tempat anda
Di mana-mana sahaja
Lelaki pun boleh,tapi bengkungnya sahaja yer

Permintaan terhadap PB sentiasa tinggi
Permintaan terhadap PB sentiasa ada
Permintaan terhadap PB tak pernah putu
Permintaan terhadap PB sentiasa hangat


Nak cuba Premium Beautiful?
just call/sms zura yer

LOVE,
ZURA
0102208453

Wednesday, December 7, 2011

~~~macam mana nak pakai?~~~

LONG GIRDLE


LONG BRA


WAIST NIPPER



more info boleh contact zura
zura akan terangkan dengan lebih detail lagi


love,
ZURA
0102208453

Tuesday, December 6, 2011

~~~kaut semua,bolot semua,rembat semua,ambil semua~~~


Kenapa aku memilih MLM?
Kenapa aku memilih Hai-O?
Kenapa aku tak memilih restoran?
Kenapa aku tak memilih kedai runcit?
Kenapa aku tak memilih butik @ spa?

Kenapa aku memilih MLM sebagai side income?

Aku memilih MLM sebagai side income kerana banyak keistimewaannya berbanding perniagaan konvensional
Tidak ada pengaruh politik dalam perniagaan ni
Tiada istilah bodek membodek dalam perniagaan ni
Ia sangat adil,semua latar belakang mampu melakukannya
peluang untuk setiap orang melakukannya adalah sama rata
Bermakna MLM memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk mencapai impian mereka terutama kepada mereka yang berada di bawah dalam bidang masing-masing seperti buruh binaan,despatch,pembantu tadbir, kerani, petani dan sebagainya.
MLM juga memberi peluang kepada mereka yang inginkan kejayaan tetapi dihalang oleh taraf pendidikan yang rendah.
MLM memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk mencapai income yang tinggi setanding CEO, memandu kereta mewah,memiliki rumah besar & melancong secara percuma


SEMUA SEMUA SEMUA
apa yang semua?
semua mesti dibolot
semua mesti dikaut
semua mesti dirembat
semua mesti diambil

Pertama
Profit sharing dengan jumlah 67%
ambiklah semua
kalau dah ada semua kenapa nak ambil sedikit jer
ada 5 pendapatan yang boleh kita kaut

1. Bonus prestasi 41%
2. SMD Bonus 15 %
3. Tabung kereta 3%
4. Tabung wawasan 5%
5. Pencen 3%



Apa lagi yang boleh dirembat
5 peringkat pangkat
kenapa nak pangkat rendah kalau kita boleh dapat tinggi?
kenapa kita nak berada lama dikedudukan rendah kalau kita mampu berada di kedudukan tinggi


semakin tinggi pangkat semakin banyak wang boleh diperolehi
kenapa kalau boleh dapat wang besar,kita just nak ambil wang kecil jer
kenapa tak kaut semua?


Jadi apa tunggu lagi,kaut jer semua yang syarikat bagi
buat apa berpeluk tubuh?
naik la tangga demi tangga


1. Sales Manager  21%
2. Senior Sales Manager  26%
3. Diamond Sales Manager  31%
4. Double Diamond Manager 36%
5. Crown Diamond Manager 41%


Bagaimana caranya nak dapat wang besar?
Apa strateginya?
senang jer...FOLLOW THE LEADER
apa yang leader suruh buat kita follow jer
coz leader kita dah berjaya dapat wang besar...so kita ikut jer apa dia buat konfem kita pun dapat wng besar macam leader



Apa lagi yang kita boleh ambil,apa lagi yang boleh kita kaut
syarikat nak bagi,kita rembat je la semua

Peluang melancong 3 kali setahun
5 star travel 
FOC
Vietnam, London & Umrah
untuk tahun 2012

takkan kita nak melancong dalam negara jer
itu pun belum tentu dapat
setahun sekali pun susah nak pergi
lebih-lebih lagi sekarang ni semua naik harga
takkan nak kumpul duit sepanjang tahun untuk pergi melncong
takkan nak buat pinjaman semata-mata nak melancong
ada yang boleh dapat FREE,kenapa taknak ambil
ambil semua,kaut semua,rembat semua
jangan tinggal 1 pun peluang melancong PERCUMA


apa lagi yang boleh kita kaut?
UNTUNG UNTUNG UNTUNG
antara 10% - 35% untung runcit kita boleh perolehi
berniaga mesti nak untung
jangan jual harga rendah
macam mana nak dapat untung?
itu kurang cerdik namanya

kita beniaga mesti nak untung
boleh cover duit minyak,tol, parking masa hantar barang pada customer
itulah tujuan syarikat bagi harga ahli & customer
jika bukan ahli,jual dengan harga customer,tak boleh jual harga ahli
kalau nak harga ahli kene isi borang dulu
so dapatla beli ngn harga dealer
bukan setakat tu jer,boleh dapat untung lagi


rebate juga boleh kita rembat
syarikat dah bagi rebate banyak,takkan taknak
kaut jer la

PREMIUM BEAUTIFUL RM150

wowwwwwww,banyak keuntungan yang diberi oleh syarikat
beli 1 set PB CORSET dapat rebate rm150
kalau 10 set konfem dapat rebate rm1500
banyak kan
kaut semua yang syarikat nak bagi
ambil semua wang besar tu



Penganugerahan & Pengiktirafan

Setiap pencapaian yang kita perolehi akan diraikan oleh company
kenapa tak ambil?
kenapa tak kaut?

Company menghabiskan belanja yang besar untuk mengiktiraf kita
kenapa taknak ambil peluang tu?
selama ni kita kerja ada tak kita dapat pengiktirafan seperti ini untuk kita?
Inilah masanya

Tahun 2012 nanti majlis penganugerahan CDM akan berlangsung di
Stadium Nasional Bukit Jalil
Jom fight CDM semua
Bertindaklah untuk mendapatkannya


Tiada yang mustahil
Tiada yang sukar
Semuanya boleh diperolehi

hanya perlukan

ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN


TEAM
TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE

nah,jelas kan apa yang boleh dikaut,dirembat,diambil & dibolot
Bertindaklah untuk mendapatkannya

bagi sesiapa yang masih ragu-ragu,
saya boleh ceritakan dengan lebih lanjut lagi
apa yang kita bakal perolehi
moh kita jumpa

LOVE,
ZURA 
0102208453

Tuesday, November 29, 2011

~~~SERAH NASIB KEPADA ALLAH,BETULKAH SIKAP INI?~~~

Fenomena biasa yang ada dalam masyarakat melayu adalah buat kerja ala kadar dalam urusan dunia dan memperbanyakkan ibadah supaya kaya di akhirat.Lalu dengan pegangan itu, orang melayu tidak serius dalam membina kekayaan di dunia. Bagi mereka,cukupla sekadar cukup makan.

Hari ini kita boleh lihat keadaan umat islam di negara kita, khususnya orang melayu.Bukan sahaja yang kaya tidak ramai, yang kaya pun belum boleh menyamai bangsa lain.Golongan yang ramai ialah mereka yang hidup sekadar cukup makan, apatah lagi yang bekerja makan gaji. 

Kalau majikan mereka berbangsa asing, sudah tentu gajinya tidak besar kecuali juka ditugaskan sebagai pengarah. Tetapi apabila majikannya bangsa sendiri, kedudukannya lebih tidak menentu. Apabila majikan ada masalah kewangan, keuntungan tidak besar dan pasarannya tidak meluas, boleh jadi gaji pekerja tidak dibayar seperti yang dijanjikan.

"Bersabarlah, kalau kita tidak dapat di dunia pasti kita dapat di akhirat," itulah kata-kata penawar yang akan diucapkan bagi memujuk hati. Tetapi betulkah sikap orang melayu seperti itu yang diajatkan oleh Islam?

Apakah benar orang Islam tidak perlu "sibuk" soal dunia dan melebihkan akhirat?.Betulkah orang Islam perlu mengalah dengan orang bukan Islam lalu tidak perlu bekerja keras untuk hidup?

FIKIR-FIKIR KAN LAH
MARI KITA SAMA-SAMA MERUBAH KEDUDUKAN EKONOMI ORANG ISLAM

LOVE,
ZURA
0172608066

P/S : PENERANGAN LANJUT BOLEH DIBACA DI MAJALAH SOLUSI ISU NO 37 M.S 25

~~~BUKAN CALANG-CALANG ORANG~~~


bukan calang-calang orng yang boleh masuk majalah PERSONAL MONEY ni
dah tentunya mereka-mereka yang betul2 berjaya & multimilionaire jer 
cuba tengok betul-betul
ada orang melayu tak dalam majalah tu?
ada kan?
KAK ANA & ABG LAN
panggilan yg sinonim dengan group kami
kak ana & abg lan bukan sahaja mampu menjadi milionaire 
tapi mampu juga melahirkan bangsa melayu yang lain dengan pendapatan sehingga 6 angka sebulan

hidup kita ni mestila berjasa pada diri kita & pada orang lain
baru la sempurna hidup kita

nak jadi seperti mereka?
mesti la kene ikut cara mereka
bukan dengar cakap-cakap orang lain
NAK BERJAYA FOLLOW MEREKA YANG DAH BERJAYA

jom follow zura 
zura nak jadi seperti kak ana & abg lan
anda bagaimana?

juct call/sms zura 0172608066
or bleh pm kat facebook yer
nanti zura citer
LOL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015