Sunday, November 22, 2015

Premium Beautiful Short Bra


Gantikan bra biasa anda dengan
Premium Beautiful SHORT BRA,
& tambah koleksi Premium Beautiful anda.
Mempunyai benefit yang sama seperti Long Bra.
Cup Short Bra mempunyai Chitosan (agen anti-kanser)
yang dapat mencegah breast cancer.
Bra dengan teknologi FIR (Far Infrared Rays).
Sangat selesa dipakai setiap hari.
Dilapisi span lembut, nampak natural,
tak sama dengan span bra yang biasa.
Span ni plak boleh dikeluarkan, dan boleh masukkan dalam cup Long Bra.

--------------------------------------------------------------------------------
Support your breast with good bra.
Kalau tak jaga betul-betul dari muda, dah 40an nanti sagging plak.
And best of all, Short Bra ada lifetime warranty juga.
Bra biasa ada ke? Hehe..

-------------------------------------------------------------------------------
Kelebihan Premium Beautiful short bra
√ mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul
√ Diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.
√ Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara
√ Rekabentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan dibahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada
√ Bentuk "U" yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik
√ Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian
√ Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360˚ mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya
√ Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempersona
√ Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk
Jangan salah pilih bra.
Aset anda tanggungjawab anda.
Aset anda tiada tukar ganti.

--------------------------------------------------------------------------------
Untuk pertanyaan lanjut
📞
 +60102208453
💻

Tuesday, November 17, 2015

Mineral Coffee-Kopi Garam Buluh


※ GANDINGAN MANTAP KOPI & GARAM※
------------------------------------------------------------------------
Sinonimnya,bila kita buat minuman,pasti kita akan campurkan gula.
Tapi berlainan dengan *mineral coffee*
Mineral coffee adalah gandingan mantap bijian kopi robusta adengan garam buluh organik semulajadi dari korea.
Gandingan ini menghasilkan aroma istimewa mineral kopi.
--------------------------------------------------------------------------

Khasiat Mineral Coffee
1. Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan. Melambatkan proses penuaan.
2. Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium. Amat baik untuk kesihatan organ-organ badan terutamanya jantung.
3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
4. Melegakan tekanan.

Keunikan Mineral Coffee
1. Satu-satunya coffee dalam pasaran yang mengandungi GARAM BULUH
2. Rasa yang unik dan aroma yang sungguh sedap.
3. Mengandungi Chlorogenic acid (CGA) semulajadi, yang memperlahankan penyerapan gula dalam darah, seterusnya membantu mengawal berat badan.
4. No sugar, No cholesterol, No additive. 
5. Bersifat Alkali, sesuai untuk meneutralkan PH badan yang berasid.

----------------------------------------------------------------------------------

Mineral Coffee sesuai untuk:
- pesakit tekanan darah tinggi
- kencing manis
- migrain
- senggugut
- insomnia / susah tidur
- sembelit
- selsema
- batuk dan kahak
- mengantuk dan keletihan

----------------------------------------------------------------------------
Coffee helps you THINK.
According to studies, minum coffee dapat membantu cognitive function, short-term memory, meningkatkan daya konsentrasi, keupayaan memahami dan boleh memproses new information dengan lebih pantas.

Coffee helps you PERFORM.
Pakar dari Harvard Medical School melaporkan, pengambilan coffee meningkatkan endurance performance. Dalam kajian yang berbeza, mereka mendapati caffeine boleh meningkat physical performance sebanyak 10%.

----------------------------------------------------------------------------------

Untuk pertanyaan lanjut
📞 +60102208453
💻 http://azura-abdrahman.blogspot.com

Saturday, October 31, 2015

Set Detox - Mineral Coffee & Garlic Tablet


💖💖💖 Set Detox💖💖💖

Gandingan mantap #mineralcoffee & #garlictablet untuk menyingkirkan toksin badan, detox , membuang angin & menurunkan paras kolesterol darah.

How to consume set detox ni???

Grab your phone, type "SET DETOX" & send to   +60102208453

Wednesday, September 30, 2015

Bisnes Bio Seleza Feminine Pad

Bisnes pad.senang.sebab memang sentiasa ada permintaan. Lebih2 lagi pad sekarang more kepada penjagaan kesihatan. Nak tau lebih lanjut,kena lah Wasap Zura.takkan semua nak explain kat sini.

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

MULAKAN BISNES ANDA HANYA DENGAN 6 KOTAK BIO SELEZA

Hanya dengan 6 kotak BIO SELEZA sahaja, anda boleh memulakan bisnes anda.

✔️ Modal RM800, keuntungan RM300 !!!!

✔️ Keuntungan hampir 40% !!!!

✔️ Latihan persediaan agen jualan disediakan secara PERCUMA !!!!

Partimepreneurs(PTP) merupakan wakil pengedar sah BIO SELEZA. Kami mencari individu yang berminat untuk menambah pendapatan mereka. Kepada anda yang berminat untuk menjadi agen sah BIO SELEZA(pencegah kanser servik), anda boleh terus SMS@Whatsapp 'Agen BS' ke +6.010.220.8453
Kami semua agen BIO SELEZA (sanitary pad untuk kesihatan) !!!

Apa keistimewaan agen?
- Mendapat 2 income untuk setiap kali jualan.

1) Untung runcit margin tinggi.
(Cth : jika menjual 1 kotak sehari BIO SELEZA)
Pengiraan :
Untung runcit sekotak : RM20
30 hari x RM20 = RM600

2) Bonus kepada agen atas jualan bulanan terkumpul serendah 3% dan ke atas pada setiap 11hb setiap bulan.

- Produk selalu mendapat repeat order dari customer sebab pakai setiap bulan. Boleh menjana income berterusan setiap bulan.

- Produk DIJAMIN BERKESAN pada setiap yang memakainya.

============================================

Berminat untuk menjadi agen di kawasan anda???
WHATSAPP
+6.010.220.8453
+6.010.220.8453
+6.010.220.8453


Thursday, June 18, 2015

Peluang berniaga bersama PARTTIMEPRENEURS (PTP)

Salam semua
Selamat berpuasa

Untuk entry kali ni zura nak share peluang nak mulakan berniaga bersama-sama PARTTIMEPRENEURS TEAM (PTP)



Memang tak dikenali sangat la kumpulan ni.tapi produk yang dijual sebenarnya dah lebih dari 20 tahun. so memang produk dah dikenali cuma kita just buat je untuk jana pendapatan. Ada pelbagai produk yang boleh dipilih untuk diniagakan. Tapi bagi PARTTIMEPRENEURS TEAM (PTP) kami hanya akan memilih beberapa produk dahulu.Tujuannya adalah untuk anda master betul-betul untuk menjual produk tersebut.Lepas tu baru la boleh jual produk-produk lain.

KENAPA ANDA PERLU MENJADI AHLI KAMI ?
-        Modal yang sangat RENDAH
-        Produk laris / senang jual 
-        Kami bimbing anda untuk Berjaya dalam private group khas untuk ahli

-        ANTARA NYA
-         cara untuk buat marketing
-         cara update status yang berkesan
-         cara atur status fb/instagram
-         cara edit gambar yang supaya gambar dapat sambutan
-         cara beriklan dengan teknik yang betul
-         cara melayan pelanggan
-         cara membuat fb ads kos yang murah



Berapa modal yang sangat rendah tu?

Produk                     Modal                    Kuantiti

Premium Beautiful    RM429/RM472              1
Short Bra                (saiz kecil/saiz
                                             besar)

Mineral Coffee          RM520                        20

Marine Essence         RM495                        5

La Praise Vitalift        RM495                        5


**harga tidak termasuk register keahlian RM50
 & cas pos

Daftar Hari Ni.Whatssapp zura untuk langkah seterusnya.

Tak tau nak bisnes,tak tau nak jual,tak tau marketing???

Zura akan bantu dari A-Z.tapi kejayaan mesti atas usaha sendiri.kalau dah guide pun tapi tak buat,tak menjadi jugak kan.

Sesuai sangat la ni mula time puasa ni.Nak duit raya kan?

Whatssapp zura
0102208453

Segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya

Memang bersesuaian sangat la hari ni zura nak blogwalking. terjumpa segmen blogwalking ni kat blog misya.


Korang klik je link ni untuk ke blog misya.

Amalan ziarah menziarahi adalah mulia 

 Love 
Zura

❤ Salam Ramadhan ❤

Assalamualaikum

Dah lama rasanya tak coretkan apa-apa kat blog ni.dek kekangan masa dan juga sebab takde idea nak tulis apa.macam lost nak tulis apa.

Masih lagi sibuk dengan tugasan sebagai guru,dan juga agak sibuk susun strategi,timba ilmu untuk mantapkan lagi bisnes.tu yang sampai takde idea nak tulis apa kat sini.

Hari ni cuti Awal Ramadhan so ambil kesempatan ni nak menulis. So far camne puasa tahun ni...hehe...sahur apa tadi???untuk orang macam zura yang susah nak ada selera waktu sahur,biasanya zura akan minum MINERAL COFFEE. tadi 1st sahur untuk tahun ni,so ada la sikit selera nak makan roti telur.itu pun sekeping je.tapi ok la tu.nasib baik ada mineral coffee.kurma ambil sebiji je.

Ramadhan ni azam nak tambahkan lagi amalan.yela,bulan bonus pahala kan,rugi la kalau tak grab peluang ni.setahun sekali je.lagipun belum tentu kita akan dapat jumpa lagi ramadhan seterusnya.

Hope tahun ni dapat pergi solat terawih kat masjid setiap malam.senang la sikit nak solat selalu kat masjid sebab zura masih belum ada anak lagi.kadang kesian kat ibu-ibu yang nak solat tapi anak-anak buat hal kat masjid.dugaan masing-masing kan.jaga anak pun dikira ibadat jugak.

Apa lagi nak merapu yer?...
.
.
.
.
.
.
.
.

mesti dah fikir-fikir nak buka apa hari ni?...biasanya zura pergi bazar ramadhan hari puasa pertama ni.sebab makanan masih lagi baru-baru.maksudnya takdela makanan yang tak habis semalam tu dieorang ulang untuk jual hari seterusnya.korang faham kan?

untuk cuti ramadhan hari ni zura nak kemas rumah sambil blogwalking & buat facebooks ads.Baru je lepas belajar kat seminar sifu fbads.mestila kena aplikasikan ilmu tu.kalau tak sia-sia je la.

ok guys,Selamat berpuasa & menjalankan ibadah lebih banyak & kusyuk lagi di bulan bonus ni.

Love
Zura

Saturday, May 2, 2015

Collect your stamp & get your FREE GIFT


Berita baik!!!

Bermula 1 Mei 2015,
setiap pembelian RM50 anda akan mendapat 1 stamp.

Jom collect stamp banyak-banyak,boleh la dapat free gift banyak-banyak.

Nak tau info lanjut terus je grab phone tu & contact zura

0102208453

Sunday, April 26, 2015

Premium Beautiful agen Melaka


Hai, I'm your premium beautiful agen yang sah.
Pengguna premium beautiful sejak 2009. Pengedar sah sejak 2011.
nak tau lebih lanjut pasal premium beautiful???

just contact zura 
0102208453

Thursday, April 23, 2015

Kebaikan Premium Beautiful Short Bra


√ mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul

√ Diperbuat daripada fabrik akwatek dan akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.

√ Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara

√ Rekabentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan dibahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada

√ Bentuk "U" yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik

√ Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian

√ Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360˚ mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya

√ Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempersona

√ Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk

Jangan salah pilih bra.
Pilih lah #brakesihatan
Aset anda tanggungjawab anda.
Aset anda tiada tukar ganti.


Untuk pertanyaan lanjut, ukur saiz,nak dapatkan saiz yang sesuai,demo & fitting.

Do contact me 

zura
0102208453

Sunday, April 19, 2015

Set kempis perut - mineral coffee & garlic tablet

Set paling laris di pasaran sekarang.Nak consume produk ni pun memang senang. Tak rasa terbeban. Harga jangan cakap la.memang sangat-sangat murah berbanding khasiatnya untuk kesihatan. Jom tengok apa khasiat setiap prosuk dalam set kempis perut ni.

Mineral Coffee



Garlic tablet


Macam-macam kan khasiatnya.Rugi sangat siapa yang tak cuba.Nak dapat harga DISKAUN???

Cepat-cepat contact zura sekarang.Hanya untuk 10 orang sahaja!!!

Zura
0102208453

Monday, April 13, 2015

Cara ukur & tentukan saiz Premium Beautiful Short Bra

Jangan salah pilih saiz bra!!!
Jaga aset penting kita.
Aset kita tanggungjawab kita.
Aset kita tiada tukar ganti.

Macam mana cara kita nak ukur & tentukan saiz bra?

Bila dah dapat ukuran badan,now kita perlu tau macam mana nak tentukan saiz bra kita.Kita perlu tau macam mana nak tentukan saiz bra.
Jom tengok jadual di bawah.Ini jadual untuk tentukan saiz bra kesihatan. 


Bila kita tau saiz bra,barulah selesa dipakai & mampu menjaga aset kita dengan baik.
Terutama sekali bila kita pilih bra kesihatan. Selain daripada menjaga & menampung aset kita,bra kesihatan juga mampu menjaga kesihatan breast terutama sekali untuk mengelakkan daripada  "breast cancer". Pembunuh nombor 1 wanita di Malaysia & dunia.

Bra kesihatan ini istimewa sebab menggunakan teknologi sinar infra merah jarak jauh atau far infrared rays (FIR).

 Nak cuba fitting bra kesihatan & consultation, cepat contact zura 
0102208453

Saturday, April 11, 2015

7 Kelebihan Korset Premium Beautiful

Apakah kelebihan-kelebihan corset Premium Beautiful kalau dibandingkan dengan corset di luar sana?

1- Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 20 tahun.

2- Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. In case you all tidak tahu apa yang dimaksudkan dengan award Superbands, means, any product yang mendapat pengiktirafan Superbrands ini dikategorikan sebagai product di mana highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.

3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.

4- One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful…:)

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. Lepas tu untuk beri keyakinan - no more bulge and berlipat-lipat sana sini.Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan  salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan!

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran tau untuk korset yand sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harge RM4,000- RM6,000 untuk satu set!

6- Jaminan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset :)
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :

Koyak (bukan digunting)
Hook tercabut
Tetulang patah

7- Teknologi datang dari 3 buah negara maju:


  • Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
  • Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak berkuap. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
  • Japan – Teknologi F.I.R.

now kita ada Premium Beautiful Classic dan Elegance!

Uols yang dah ada PB Classic, why not get one elegance pulak!
sama jugak ciri-ciri dengan Classic, furthermore kain die lagi lembut!





Monday, April 6, 2015

Premium Beautiful Short Bra - Bra kesihatan

Bra @ coli @ pakaian dalam
Pakaian wajib untuk semua wanita.

Tapi apa kriteria yang korang cari untuk lemilihan bra???

Cantik?
Fancy?
Cup full?
Cup separuh?
Tali kecil?
Tali besar?
Selesa?
Murah?
Material?


Keadaan payudara setiap orang tidak sama. Cuba korang tengok korang kategori mana???


Pernah tak korang fikir untuk cari bra yang bukan sahaja untuk menampung aset korang tu tapi dalam masa yang sama menjaga kesihatan & kecantikannya.

Memang ada sebenarnya bra yang bukan sahaja menjaga kesihatan & kecantikan tapi dalam masa yang sama sangat selesa dan cantik.



Apa istimewanya bra kesihatan ni???

1) Cup bra ini disuntik dengan CHITOSAN. Chitosan membantu untuk mencegah sel kanser dari membiak.kita pun sedia maklum bahawa kanser utama wanita adalah kanser payu dara.so better kita ambil langkah penjagaan dari awal lagi.

2)Cup short bra juga berbentuk piramid.tak sama dengan cup bra biasa.Cup short bra membantu penjagaan nipple daripada tenggelam.


Bahagian belakang bra berbentuk bulat yang mebantu memegang aset kita dengan baik.Membantu mengawal lebiban lemak ke kawasan yang sepatutnya.Ia juga membanyu hntuk kontur badan yang lebih baik.


Rawan keluli pada cup bra ada lah rawan keluli disaluti fiber yang mampu menyokong payudara daripada jatuh.Tidak berkarat dan bertindak sebagai memori rawan keluli.
Lace cup membantu daripada breast nampak melimpah dan nampak lebih kemas dengan pemakaian short bra.


Tali yang besar memainkan peranan yang penting bagi membantu menyokong payudara daripada mudah jatuh terutama sekali bagi breast yang besar.

Bahagian depan long bra membantu untuk mengawal perut daripada buncit.



Premium Beautiful Long Bra sangat2 bagus dalam membentuk postur badan ideal yang tegap dan menarik serta baik untuk kesihatan tulang belakang.


Fabrik dengan kuasa serapan optimum. Mampu serap peluh dengan cepat dan telus udara. Confirm tak panas, rimas dan lemas. Boleh pakai hari-hari.

Award untuk Premium Beautiful :

  • 3 Kesatuan Pakar Tulang Belakang Dunia :-  Satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan oleh pakar tulang (CHIRIPRACTOR)
    


  • Superbrands :- hanya PB korset yang dapat Superbrand disebabkan oleh QUALITY

premium+beautiful+superbrands+award

  • Lifetime warranty :- rosak atau koyak boleh repair FOC

Perbezaan bra biasa dengan bra PB. Ia disulami oleh F.I. R. (Far Infrared Rays)


Ia disulami dengan batu kristal tourmaline yang menghasilkan Far Infrared Rays (FIR).
Di mana fungsi utama FIR ni pada breast kita adalah untuk menganjal dan menegangkan mana-mana bahagian yang tak berisi. Sangat membantu untuk mantap kan breast.

Untuk breastfeeding Mom:
* Lancarkan pengaliran susu / banyakkan susu
* Kurangkan bengkak susu
* Hilangkan kesan hitam dan daki pada nipple
* Nipple bernafas dengan lebih selesa
* Hilangkan strechmark pada breast

Cuba kira dalam setahun kita beli bra berapa kali ? 
kalau pakai yang branded lagi la kos tinggi, 
tapi dengan bra Premium Beautiful hanya beli sekali boleh pakai sampai bila-bila & boleh repair kalau rosak

VALUE for MONEY !!!

Love
Zura
0102208453




Saturday, April 4, 2015

Part time preneurs team

Alhamdulillah
Secara rasminya bermula 1 April

Our new name is
.
.
.
.


Lets join our team.

Start only with RM50

For more info,
Zura
0102208453

Saturday, March 7, 2015

Set Kurus Bajet

SET KURUS BAJET

SET - rangkuman produk kualiti
KURUS - bantu untuk kuruskan badan,& detoks
Bajet - dalam bajet anda,murah & berbaloi

Set kurus bajet adalah gabungan makanan tambahan untuk kesihatan & seterusnya untuk kecantikan badan terutama untuk kempiskan perut dan kelihatan lebih kurus.

Apakah produk yang terdapat dalam SET KURUS BAJET?


Mineral Coffee

berfungsi untuk..

-menghilangkan keletihan fizikal dan mental
- minyingkirkan toksin dalam badan
- membantu mengawal rasa lapar
- sesuai untuk pesakit diabetes, darah tinggi, sakit jantung, sembelit & migrain

Mengandungi.. 

* 70-80 jenis mineral semulajadi dan elemen surih
* kaya dengan anti-oksida
* Rendah kalori, hanya 56kcal
* Tiada gula tambahan



Garlic tablet

berfungsi untuk..

- menurunkan kandungan lemak dan kolesterol dalam darah
- mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis
- menghalang pembekuan darah, mencegah trombosis
- membantu fungsi penghadaman, melegakan perut kembung, dan ulser peptik
-membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit
-membantu menyelaras gula dalam darah
- menggalakkan peredaran darah dalam badan


BV Alfalfa

berfungi untuk..

- menyahtoksid
-menggalakkan sistem penghadaman yang baik
- mangALKALIkan badan
- menghilangkan bau nafas
-meningkatkan fungsi imuniti badan
- mengurangkan haba dalam badan yang berlebihan
- menambah darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen ke seluruh badan.


How to consume???

Breakfast

1 sachet mineral coffee
2 tablet garlic

Lunch

BV Alfalfa (after)

Tea Time

1 sachet mineral coffee

Dinner

2 tablet garlic
BV Alfalfa (after)


KONSEP SET KURUS BAJET:

Penurunan Berat = melalui Detox dan Buang

Detox = penting untuk singkirkan segala toksin dalam badan. *toksin boleh menghalang penyerapan vitamin

Buang = mencuci perut dan usus dari sisa bahan kumuh yang tidak disingkirkan sepenuhnya sebelum ini

Jangan terkejut sekiranya berat badan belum menampakkan perubahan besar, tetapi ukur lilit pinggang anda semakin berkurang! 
Ini yang dinamakan ''inch loss".


Cadangan untuk SET KURUS BAJET


SET KURUS BAJET (20 hari)
*Mineral Coffee 2
*Garlic Tablet 1

*BV Alfalfa 1
Hanya RM182.00
================================================
SET KURUS BAJET

20 HARI RM182

40 HARI RM364 FREE KEAHLIAN 1 TAHUN

60 HARI RM546 Diskaun RM19 FREE KEAHLIAN 1 TAHUN + FREE POS

80 HARI RM728 Diskaun RM42 FREE KEAHLIAN 1 TAHUN + FREE POS

100 HARI RM910 Diskaun RM70 FREE KEAHLIAN 1 TAHUN + FREE POS


GET your 
SET KURUS BAJET 
from me Today! 

For further details or enquiries , please contact me at 
0102208453/0172608066



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015