Saturday, April 14, 2012

Tips Untuk AndaTips penting pemakaian Premium Beautiful

Tahniah kpd yang telah mendapatkan & memiliki PREMIUM BEAUTIFUL. Barang yang berkualiti mesti perlu pemakaian n penjagaan yang rapi. Jom sy nk berkongsi sikit tips pemakaian PB.


Tips ini Insyaallah dapat membantu memaksimumkan keperluan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL

1-  Pakai PREMIUM BEAUTIFUL minimum 8 jam sehariUntuk mendapatkan kesan yg baik,digalakkan memakai PB secara konsisten minima 8 jam setiap hari.Kalau lebih dari 8 jam pun sangat digalakkan untuk pembentukan dan penurunan berat badan. Masa tidur boleh pakai waist nipper/bengkung utk kesan yg cepat pada bahagian perut.

2- Cara pengendalian di toilet ketika di toilet, untuk memudahkan hanya perlu buka waist nipper n turunkan long girdle seperti anda turunkan panty biasa.

3- PB adalah pakaian dalam andaBila nak pakai PB,  tidak lagi perlu kpd bra n panty yg lain kerana PB adalah pengganti kpd pakaian dalam. Ini adalah kerana kita akan mendapat direct contact FIR didalam PB dengan kulit kita.

4. Ketika datang haidDibolehkan memakai seluar dalam ketika datang haid untuk memudahkan pakai pad.

5. Healing Crisis / Krisis PenyembuhanJangan terkejut sekiranya anda mengalami kegatalan, pening kepala dan sakit belakang kerana ini hanya berlaku sementara. Krisis penyembuhan berlaku menandakan badan anda sedang mengeluarkan toksid melalui perpeluhan. Sekiranya anda mengalami pening kepala segeralah minum air. Sekiranya berlakunya kegatalan, segera mandi dan rendam premium beautiful dgn air suam. Anda perlu bersabar dan teruskan pemakaian.

6. Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehariDisarankan untuk minum air yg banyak kerana FIR didalam Premium Beautiful memerlukan air yang cukup untuk bertindak.  


Hope segala tips yang diberikan dapat membantu kita semua.Kalau nak penerangan lebih lanjut & demo pemakaian,penjagaan,cara cuci yang betul just contact ~ZURA~

mobile : 0172608066

email : tzoumroak@gmail.com

facebook : Azura Abd Rahman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Azura Abd Rahman
Designed by UMIESUEstudio 2015